Izbornik
Naslovnica Gradovi Dubrovnik
festival će trajati od 15. do 21. listopada

Počeo Good Food Festival - najslasniji tjedan u Dubrovniku

Good Food Festival u Dubrovniku
1/15
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Ovogodišnja posebnost je kućica Arepa de Ricardo gdje se može kusati tradicionalna venezuelanska arepa, tradicionalni venezuelanski kruh koji se ističe i kao simbol nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

U organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika počeo je Good Food Festival.

Peti po redu festival koji se održava u Dubrovniku službeno je počeo otvaranjem Sajma zdrave hrane i domaćih proizvoda na Pilama gdje su predstavljeni ekološki i na tradicionalni način napravljeni proizvodi.

potpuno uređeno Pogledajte kako sada izgleda obnovljeno igralište u Mokošici

Tako su posjetitelji mogli probati domaći med, likere, sireve, pršut.., a ovogodišnja posebnost je kućica Arepa de Ricardo gdje se može kusati tradicionalna venezuelanska arepa, tradicionalni venezuelanski kruh koji se ističe i kao simbol nacionalnog identiteta i kulturne baštine.

Festival će trajati sedam dana, od 15. do 21. listopada, tijekom kojih će se održavati Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda na Pilama, a dubrovački restorani nudit će posebno osmišljene festivalske menije po promotivnim cijenama.

Predstavljanje stanova u Dubrovniku nova vizura dubrovačkog naselja realizacijom novog projekta U Solitudu gradnja 50 stanova - prvih 10 godina najam 1500 kuna mjesečno