Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
bespovratna sredstva

Poduzetnici početnici, prijavite svoje inovativne ideje!

Grad Split
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Prvoplasirana poduzetnička ideja bit će nagrađena s 50 tisuća kuna, drugoplasirana s 30 tisuća kuna. Trećeplasirana inovacija odnijet će nagradu od 20 tisuća kuna, a sedam sljedeće plasiranih dobit će po 10 tisuća kuna

Grad Split raspisao je Natječaj za dodjelu deset bespovratnih financijskih potpora najboljim splitskim inovativnim poduzetničkim idejama u 2018. godini, ukupnog iznosa 170 tisuća kuna.

Ako ste poduzetnik početnik, obrt ili trgovačko društvo osnovano unatrag dvije godine, ispunjavate sve uvjete navedene u Natječaju i što je najvažnije, imate nove ideje koje povećavaju produktivnost, korištenje opreme i vremena ili na bilo koji način vode k porastu kvalitete i konkurentnosti, javite se!

grad split Grad dobiva više od 2000 novih parkirnih mjesta

U svrhu stvaranja stimulativnog okruženja za razvoj poduzetnika početnika te afirmacije novih poduzetničkih ideja koje će doprinositi stvaranju pametnog i održivog razvoja Grada Splita, cilj je prepoznati najbolje ideje te istima dati podršku i resurse, kako bi se osigurao daljnji razvoj i put od inovativne ideje do opipljivog rješenja koje će činiti naš grad boljim mjestom za život. 

Prvoplasirana poduzetnička ideja bit će nagrađena s 50 tisuća kuna, drugoplasirana s 30 tisuća kuna. Trećeplasirana inovacija odnijet će nagradu od 20 tisuća kuna, a sedam sljedeće plasiranih dobit će po 10 tisuća kuna.

Natječaj je otvoren do 30. studenog 2018. godine.

zagrebačka županija Isplata 5,3 milijuna kuna za 148 poduzetnika