Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Vrijedna donacija četvrtu godinu zaredom

Poduzetnik Ivica Mijoč dopremio 2,5 tona mandarina u Đakovo

Foto: Đakovo
Ivica Mijoč je istaknuo da mu je najveća zahvala za donaciju mandarina osmijeh razdraganih mališana

U Đakovo je stigla donacija mandarina iz Metkovića. Četvrtu godinu zaredom Ivica Mijoč, poduzetnik iz Metkovića i vlasnik autoškole Žabac, u Đakovo je dopremio donaciju mandarina. Oko dvije i pol tone tog voća predao je đakovačkim mališanima, odnosno djeci svih vrtića s područja Grada Đakova, školama i udruzi za djecu s poteškoćama u razvoju.

– Ovo je jedan vid suradnje s poduzetnikom iz Metkovića koji svoju djelatnost obavlja i na području Grada – rekao je đakovački gradonačelnik Marin Mandarić zahvalivši na donaciji.

Ivica Mijoč istaknuo je pak kako je nakon poduzetničkih koraka u Đakovu krenuo i u ove humanitarne, a najveća zahvala za četvrtu donaciju mandarina mu je, kaže, osmijeh razdraganih mališana.

A djeca su se zaista razveselila i s osmijehom od uha do uha uzimala mandarine još dok su bile u kamionu, gulila ih i jela. Osim što im je to bilo zabavno, unijeli su tako u svoj organizam i dozu vitamina koja će im zasigurno trebati u nadolazećim zimskim danima.

Na vrijednom poklonu iz Metkovića, zdravim neretvanskim mandarinama, zahvalila je i ravnateljica Dječjeg vrtića Đakovo Ambra Kordić.