Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Potpisan još jedan ugovor o korištenju poslovnih prostorija u poslovnoj zgradi

Poduzetnik Matej Bogdan novi je stanar Tehno parka Garešnica

Foto: GRAD GAREŠNICA
Tvrtka će se baviti poslovnom djelatnošću koja nedostaje u Garešnici, a to je pružanje usluga iz digitalnog marketinga i digitalnog dizajna

Gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija u svom je uredu proteklog tjedna potpisao ugovor o korištenju poslovnih prostorija u 
poslovnoj zgradi Tehno parka Garešnica s novim stanarom, mladim poduzetnikom Matejom Bogdanom iz Velike Mlinske, vlasnikom obrta BGDN digital, koji se bavi digitalnim marketingom i dizajnom. On je iskoristio državne potpore za samozapošljavanje, a sada će poslovanje nastaviti uz potpore Grada Garešnice koji će mu sufinancirati zakup poslovnog prostora te uz potporu Poduzetničkog centra Garešnica koji će mu pružiti podršku u poslovanju kako bi u što skorije vrijeme njegov biznis stao na vlastite noge.

Ta mlada tvrtka bavit će se poslovnom djelatnošću koja nedostaje u Garešnici, a to je pružanje usluga iz digitalnog marketinga i digitalnog dizajna. Novi stanar Tehno parka zahvalio je Gradu Garešnici, gradonačelniku Bilandžiji te direktorici Poduzetničkog centra Garešnica Tatjani Purkić na potpori. U početku će raditi sam, a daljnje zapošljavanje ovisit će o opsegu posla.

Tom prigodom gradonačelnik Bilandžija izrazio je zadovoljstvo na osnivanju još jedne tvrtke i njezinom ulasku u Tehno park. Rekao je da je namjera Grada Garešnice da bude podrška u poslovanju svim poduzetnicima pogotovo mladim. Čestitao mu je na hrabrosti na ulasku u poduzetničke vode i obećao mu daljnju podršku.