Izbornik
Naslovnica Gradovi Kutina
Jača povezanost kutinskih sportaša i njihovih navijača

”Postani član Rukometnog kluba Moslavina”

Foto: RK Moslavina
Trenutačni kapaciteti dopuštaju više nego dvostruki broj učenika no što ih školu trenutno pohađa

Ono što je u početku zvučalo samo kao dobra ideja, nakon višemjesečnog kreiranja i napornog rada postaje stvarnost jer su
u Rukometnom klubu Moslavina finalizirali projekt “Postani član kluba RK Moslavina”.

Povezanost kluba i navijača

– Osmišljen je radi još bolje povezanosti kluba sa svim našim navijačima i simpatizerima. Naime, ljubav prema svom klubu rađa se od malih nogu, a članstvo je jedan od načina kojima se pokazuje odanost. Nakon višegodišnjih i mnogobrojnih upita naših prijatelja i vjernih navijača, od ove sezone odlučili smo se omogućiti svim navijačima RK Moslavina, kao i svim zainteresiranim ljubiteljima kluba, pristupanje našem klubu. Promoviranjem rukometa i širenjem naše ideje, ljubavi prema gradu Kutini i RK Moslavina, uz koji su odrastale mnoge generacije navijača i igrača, želimo osnažiti povezanost kluba i svih naših navijača – ističe Boris Gutrung, direktor RK Moslavina.

Naime, samim učlanjivanjem postaje se prijatelj kluba RK Moslavina i izravno pomaže u radu kluba kroz šest selekcija, gdje kutinski rukometaši već u dobi od osam godina počinju pokazivati rukometne vještine “na moslavački način”.

Za sve buduće članove osigurane su majice na poklon, tj. dres Rukometnog kluba Moslavina, ali i neke druge pogodnosti koje će
objaviti naknadno. To se ostvaruje kroz jedan od dva članska paketa: BLUE godišnji članski paket, koji košta 250 kuna, i GOLD godišnji članski paket za 350 kuna.

– Svi koji odaberu BLUE paket, uz ostale pogodnosti, dobit će personaliziranu člansku iskaznicu i jednu od navijačkih majica RK Moslavina. Svi koji odaberu GOLD paket, uz ostale pogodnosti, dobit će personaliziranu člansku iskaznicu i jedan od igračkih dresova RK Moslavina – napominje Gutrung.

Pogodnosti koje ostvaruju članovi Kluba u sezoni 2022./2023. su, za sada, i slikanje s igračima u FAN zoni nakon utakmice, poklon novogodišnji kalendar, slobodan ulaz za sve domaće utakmice Paket24 Premijer lige i Hrvatskog kupa te popust od 20 posto za kupnju budućih klupskih rekvizita uz predočenje članske iskaznice.

Pristupnice

Pristupnice se mogu dobiti i popuniti u prostorijama RK Moslavina (Sportski centar Kutina). Iz RK Moslavine poručuju da se sve informacije mogu dobiti putem maila: postaniclanrkm@gmail.com