Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
smanjite rizik od bolesti

Postavljene edukativne table s lokacijama idealnih tura za šetnju

Edukacijske table u Jaski
Foto: Grad Jastrebarsko
Njihov cilj je potaknuti javnu svijest i aktivirati građane protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a samim time i poboljšati kvalitetu života svih nas

U suradnji Grada Jastrebarskog i Turističke zajednice grada Jastrebarskog, a u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, postavljene su edukativne informacijske table na frekventnim lokacijama u gradu Jastrebarskom, na kojima su istaknute motivacijske poruke. Njihov cilj je potaknuti javnu svijest i aktivirati građane protiv zagađenja okoliša uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a samim time i poboljšati kvalitetu života svih nas.

Na tablama su prikazane lokacije za koje se smatra da su idealne ture za šetnju. Na glavnom gradskom Trgu postavljen je putokaz s najčešćim lokacijama na koje se građanstvo najviše upućuje automobilima. Tako na tablama možete saznati potrebnu metražu od trenutne lokacije do ponuđenih lokacija, potrebno vrijeme za prevaljivanje tog puta kao i kalorije koje će biti utrošene tom šetnjom, izvijestili su iz Grada.

Projekt 'kulTura' u Jastrebarskom Turizam Predstavljen EU projekt 'kulTura' vrijedan 1,3 milijuna eura