Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
Slatinska Turistička zajednica raspisala javni poziv

Potpore do 35.000 kuna za obnovu turističkih kapaciteta

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
– Naša snaga očituje se u snazi naših članova i upravo iz tog razloga želimo potaknuti naše iznajmljivače na dodatne investicije kako bismo osigurali što veću konkurentnost svojih smještajnih jedinica – kaže Jurica Bosak, direktor TZ-a Grada Slatine.

Turistička zajednica Grada Slatine objavila je javni poziv za dodjelu potpora razvoju turističke infrastrukture na području Grada Slatine u 2022. Javiti se mogu članovi TZ-a Grada Slatine koji uredno ispunjavaju svoje obveze. Predviđena potpora iznosi 70 posto prihvatljivih troškova, odnosno maksimalno 35.000 kuna po subjektu.

Projekti koji se mogu kandidirati odnose se na obnovu, rekonstrukciju i opremanje postojećih i novih smještajnih kapaciteta, zatim na uređenje i gradnju dodatnih sadržaja te na trošak hortikulturnog uređenja okoliša.

– Naša snaga očituje se u snazi naših članova i upravo iz tog razloga želimo potaknuti naše iznajmljivače na dodatne investicije kako bismo osigurali što veću konkurentnost svojih smještajnih jedinica na području naše županije, ali i kontinentalnog dijela Hrvatske. Vjerujemo  da će svi iskoristiti ovaj trenutak koji je nastao znatnim unapređenjem i racionalizacijom našeg poslovanja – rekao je Jurica Bosak, direktor TZ-a Grada Slatine.