Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Ljetna turneja

Predstave Scene Gorica oduševljavaju gledatelje na moru

Predstava Gospođica neću
Foto: Žarko Bašić/Pixsell/Ilustracija
Solin, Supetar, Bol, Sutivan, Zagvozd, Trogir, Zadar... Samo su neka od mjesta na kojima će Goričani gostovati

Kazališne predstave Scene Gorica i dalje su na ljetnim turnejama diljem Hrvatske, a svojim će izvedbama najviše razveseljavati gledatelje duž Jadranske obale.

“Gospođica Neću”, predstava za djecu ovog je vikenda završila svoju ljetnu turneju, a glumačka ekipa obišla je Solin, Supetar, Bol, Postira i Sutivan te oduševljavala najmlađe izvedbom u ovih pet gostovanja koja su se odvila u sklopu raznih manifestacija na obali.

Predstava “OtpisaNE” ima najdulju turneju koja uključuje čak 24 gostovanja. Naime, od 21. lipnja do danas već su gostovali u osam gradova. Do 2. kolovoza glumačka će postava svakodnevno gostovati u različitim gradovima, i to u Vrgorcu, Drnišu, Novalji, Solinu, Klisu, Vrboskoj, Imotskom, Tučepima, Zagvozdu, Supetru, Bolu, Selcima, Sutivanu, Trogiru, dok će krajem ljetne sezone, 22. kolovoza nastupiti u Varaždinu.

Dok su neke trupe već dobro uhodane, ženska posada iz predstave “I živjele su sretno?!” tek kreće na svoje ljetne angažmane, pa će ih publika od 27. srpnja moći gledati u Korčuli, Vrgorcu, Novigradu, Gračacu, Novalji, Zadru, Ninu i Kaštelima. Svi koji se nađu u nekom od obalnih gradova tako će imati priliku opustiti se i uživati uz predstave Velikogoričana, a većina njih usto je besplatna.

Oskar znanja Nagrade za znanje Velika je Gorica postala bogatija 
za sedam mladih oskarovaca