Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Natjecanje operativnih vatrogasaca

Preko 15 vatrogasnih ekipa iz svih krajeva Hrvatske u Jaski

vatrogasci vježba
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Osim natjecanja, DVD Jastrebarsko priprema već dobro znanu i tradicionalnu vatrogasnu vrtnu zabavu koja će se održati na dan operativnog natjecanja ispred DVD-a Jastrebarsko s početkom od 16 sati

Već tradicionalno, vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jastrebarsko, u mjesecu kolovozu organiziraju Natjecanje operativnih vatrogasaca te vatrogasnu zabavu ispred vatrogasnog doma.

Ovo 4. po redu Natjecanje operativnih vatrogasaca održat će se na nekoliko lokacija u Gradu Jastrebarskom, a na njemu će nastupiti preko 15 vatrogasnih ekipa iz svih krajeva Hrvatske, ali i šire. Vatrogasci će u subotu 25. kolovoza demonstrirati svoje znanje, ali i vatrogasne sposobnosti u taktičkim vježbama i zadacima.

Osim natjecanja, DVD Jastrebarsko priprema već dobro znanu i tradicionalnu vatrogasnu vrtnu zabavu koja će se održati na dan operativnog natjecanja ispred DVD-a Jastrebarsko s početkom od 16 sati, a od 20 sati sprema se nastup glazbenog sastava Gospodari tambura te zabava uz dobro poznatu vatrogasnu kotlovinu i razna pića, priopćili su iz gradske uprave.

otpad gospodarenje otpadom Jaski odobrena dva EU projekta vrijedna 1,5 milijuna kuna