Izbornik
Naslovnica Gradovi Crikvenica
SOLIDARNOST NA DJELU 2017.

Pridružite se akciji za pomoć najugroženijima stanovnicima

Crveni križ
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Selcu (prostor MO Selce) i Jadranovu (Ambulanta) u četvrtak 12. listopada u vremenu 16 do 18 sati

Hrvatski Crveni križ ove godine obilježava 45. godinu sabirne akcije Solidarnost na djelu u sklopu koje će se prikupljati novčana i materijalna pomoć namijenjena najugroženijima stanovnicima. Provodi se pod nazivom 'Ne dvoji za drugog izdvoji', te će se prikupljenim novčanim sredstvima pomoći socijalno najugroženijim kategorijama stanovnika.

Iako je sama akcija u četvrtak, 12.listopada, GDCK Crikvenica će svoje aktivnosti provoditi tijekom cijelog tjedna. Tako će volonterke GDCK Crikvenica prikupljati novčane donacije građana, a za donirani novac bit će uručen novčani bonovi. Bon će imati oznaku vrijednosti, pripadajući broj, te žig društva. U prikupljanje novčanih sredstava uključene su i sve škole s područja Grada Crikvenice.

Posebne akcije prikupljanja odjeće i obuće biti će organizirane u Selcu (prostor MO Selce) i Jadranovu (Ambulanta) u četvrtak 12. listopada u vremenu 16 do 18 sati kada će dežurati volonterke GDCK Crikvenica, priopćili su iz Grada Crikvenice.