Izbornik
Naslovnica Gradovi Poreč
Pred njima su razne mogućnosti

Prijam i nagrade izvrsnim učenicama porečkih osnovnih škola

1/2
Foto: Grad Poreč
Ivona Jelovac, Iva Matošević, Anja Pećina Stojanović, Ivana Radin, Leona Labinac, Enola Tomičić učenice su koje su sve razrede prošle s 5.0 uspjehom

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić primio je šest izvrsnih učenica Osnovne škole Poreč i Osnovne škole Finida. Generacija je to koja je dio svog osnovnoškolskog obrazovanja provela u jednoj školi – OŠ Poreč, a potom i u novoizgrađenoj OŠ Finida. Ove godine iz TOŠ Bernardo Parentin nije bilo izvrsnih učenika, izvijestili su iz gradske uprave.

REGIOSTARS Projekt prilagodbe Eufrazijeve bazilike i starogradske jezgre osobama s invaliditetom kandidat za europsku nagradu

Ivona Jelovac, Iva Matošević, Anja Pećina Stojanović, Ivana Radin, Leona Labinac, Enola Tomičić su učenice koje su sve razrede prošle s 5.0 uspjehom, na čemu im je čestitao gradonačelnik, napomenuvši da se pred njima tek otvaraju razne mogućnosti i da kroz rad i upornost mogu ostvariti sve što zacrtaju.

– Iskreno se nadam da ćete jednog dana, po završetku svog školovanja, odlučiti vratiti se u svoj grad i uložiti u njega svoje talente i znanja - rekao je Peršurić.

Ravnateljica OŠ Poreč Nadija Kos zahvalila se u ime škole i učenika na prijmu kod gradonačelnika te pohvalila uspjeh učenica, iako je zadnja godina njihovog osnovnoškolskog obrazovanja bila vrlo specifična. Ravnateljica OŠ Finida Anita Sijerković Radin je na prijmu bila i u ulozi majke jedne od super odlikašica, te je naglasila da su škole jako ponosne na njih i sve njihove uspjehe.

POreč Narodni trg dobio novi asfalt i signalizaciju

Uz ravnateljicu, prijmu su se pridružile i zamjenica gradonačelnika Sanja Oplanić te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Vesna Kordić, a odlikašicama su uz pohvale uručene i prigodne nagrade.