Izbornik
Naslovnica Gradovi Kutina
Nagrade za uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima

Priznanja najboljim učenicima i njihovim mentorima

Foto: Kutina
– Natjecali ste se u znanju usprkos teškoj pandemijskoj godini koja je iza nas i u kojoj je svima rad bio otežan. Upravo zbog toga vaši su rezultati još i veći – rečeno je na dodjeli nagrada

U kutinskom Domu kulture održana je protekli tjedan svečana dodjela nagrada najuspješnijim učenicima kutinskih osnovnih i srednjih škola i njihovim mentorima. Tako su nagrade i priznanja primili učenici i njihovi mentori koji su se istaknuli svojim znanjem kako u osnovnim tako i u srednjim školama te na području glazbe i kulture plasiravši se uspješno na županijska i državna natjecanja.

– Vi ste svojim znanjem, vještinama i ustrajnim radom postigli zapažene rezultate na županijskoj i državnoj razini. Natjecali ste se u znanju usprkos teškoj pandemijskoj godini koja je iza nas i u kojoj je svima rad bio otežan. Upravo zbog toga vaši su rezultati još i veći – rečeno je na dodjeli nagrada.

U ime Koordinacije “Kutina grad prijatelj djece” svim mentorima i učenicima zahvalila je voditeljica Koordinacije Martina Prochazka Kovačić, a puno uspjeha u daljnjem školovanju zaželio im je i predsjednik Gradskog vijeća Robert Krpes koji je sa zamjenicom pročelnika za društvene djelatnosti Kornelijom Marošević podijelio simbolične nagrade i priznanja svim učenicima i mentorima.

U glazbenom dijelu programa  sudjelovao je tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula iz Kutine  čiji su učenici i mentori također osvojili brojne nagrade u ovoj pedagoškoj godini.