Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Uručene nagrade i priznanja

Proglašeni najbolji sportaši Koprivnice u 2016. godini

Koprivnica
Foto: Grad Koprivnica
U organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice održano je proglašenje najboljih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice za 2016. godinu

Najuspješnija sportašica u 2016. godini je Lucija Šimčić iz Ronilačkog kluba 'Šoderica', dok je najuspješniji sportaš Luka Đurđ također iz Ronilačkog kluba 'Šoderica'. Najboljom  ženskom sportskom ekipom proglašena je  Ekipa Podravka-Vegeta Rukometnog kluba 'Podravka', dok su najbolja muška sportska ekipa Seniorska kros ekipa Atletskog kluba 'KOPRIVNICA'.

Ana Tkalčec iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije 'Podravina' proglašena je najuspješnijom sportašicom s invaliditetom, a najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom je Kuglačka ekipa Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama 'VELIKO SRCE'. Valentina Belušić iz  Hrvačkog kluba 'Podravka' proglašena je perspektivnom sportašicom, a Petar Kuhar iz Boks kluba 'David' perspektivnim sportašem. Za iznimno postignuće u sportu nagradu je primio  Borna Ločarić iz Boks kluba 'David'. Zaslužnim sportskim djelatnikom u 2016. godini proglašen je profesor Marijan Kuharić.

Nagrade i priznanja sportašima uručili su predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić.