Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci 232 pregleda
Lokalni izbori

Senko Bošnjak (HSLS) kandidat za gradonačelnika Vinkovaca

Senko Bošnjak (HSLS) kandidat za gradonačelnika Vinkovaca
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
Senko Bošnjak je istaknuo kako će u fokusu njegovoga programa biti građanin Vinkovaca od njegovoga rođenja, djetinjstva, mladosti do zrele dobi i treće životne dobi

Predsjednik vinkovačke podružnice HSLS-a Senko Bošnjak kandidat je za gradonačelnika Vinkovaca na sljedećim lokalnim izborima. Kandidati za njegove zamjenike su odgojiteljica Željka Plavšić i odvjetnik Hrvoje Jurić. Na konferenciji za novinare Bošnjak je istaknuo kako će u fokusu njegovoga programa biti građanin Vinkovaca od njegovoga rođenja, djetinjstva, mladosti do zrele dobi i treće životne dobi.

- Cilj programa HSLS-a je stvoriti od Vinkovaca mjesto u kojem će građani živjeti zadovoljni i kojega neće napuštati - rekao je Bošnjak.

Dodao je kako je zbog neperspektivnosti, s kojom se suočavaju trenutno građani, Vinkovce u samo zadnje četiri godine napustilo oko 4.000 građana u potrazi za boljim i kvalitetnijim životom. Najavio je izradu gospodarske strategije razvoja Vinkovaca, pokretanje studija šumarstva, informatike i elektronike, osiguranje visoke kvalitete javnih usluga, razvoj moderne i efikasne gradske uprave…

Slogan Bošnjaka za izbore bit će "Vinkovci, tu je moj dom". Senko Bošnjak je za sada peti kandidat koji je istaknuo svoju kandidaturu za gradonačelnika Vinkovaca. Prije njega svoje kandidature su istaknuli Ivan Bosančić (HDZ), Marija Bekavac (SDP), Hrvoje Niče (HSP AS) i Mirna Krajina Andričević (HNS).