Izbornik
Naslovnica Gradovi Mursko Središće
USPJEŠNE TVRTKE

Specijalizirali se za obnovu starih objekata

Foto: Tekeli Projekt Inženjering
Rekonstruirali su i mnogo objekata kulturne baštine kao što su crkve, društveni domovi i škole

Jedna od poznatih tvrtki na području Grada Mursko Središće je Tekeli projekt-inženjering, osnovana 1995. godine.

IZGLASAN Proračun iznosi 115,463.247 kuna

Osnovne djelatnosti su joj izvođenje građevinskih radova u visokogradnji i niskogradnji, pilana drva, prerada drva, proizvodnja drvenih proizvoda, trgovina vlastitim proizvodima te građevinska mehanizacija i transport.

– Uzevši u obzir raznolike aktivnosti, ne začuđuje činjenica da zapošljavamo djelatnike različitih znanja i vještina, a kvalitetan kadar smatramo i jednom od glavnih prednosti naše tvrtke. Trenutačno zapošljavamo 32 djelatnika, stolara, tesara, zidara, strojara, vozača i drugih NKV, PKV ili kvalificiranih radnika, kao i jednu administratoricu, dva inženjera gradilišta i jednog građevinskog tehničara – napominju u tom poduzeću.

Proizvodni program proizvoda u drvu je raznolik i uključuje palete i europalete, palete za pakiranje voća i povrća brodski pod, daske i ostalu drvenu građu, poluoblice, lamelirane grede i drvenu sječku, drvene kuće i vrtne kuće.

LIONS CLUB SLATINA I GRAD SLATINA POMAŽU BANOVINI Donacije za kupnju mobilnih kućica

– Na području visokogradnje i niskogradnje poslujemo već 25 godina i kroz cijelo to vrijeme izradili smo široku bazu veliki broj novih objekata kao što su sportske dvorane, vrtići, industrijski objekti i poslovni objekti. Pored izgrađenih novih objekata rekonstruirali smo mnogo objekata kulturne baštine kao što su crkve, društveni domovi i škole, a uključili smo se i u prenamjene i rekonstrukcije vojnih objekata te rekonstrukciju i obnovu županijskih i općinskih zgrada – navode i dodaju da im je posebna specijalnost sanacija kapilarne vlage starih objekata.