Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
LIONS CLUB SLATINA I GRAD SLATINA POMAŽU BANOVINI

Donacije za kupnju mobilnih kućica

Foto: Robert Anic/PIXSELL
Grad Slatina izdvojio je 50.000 kuna

Lions club Slatina, u sklopu akcije Nacionalne udruge Lions Hrvatska za kupnju mobilnih kućica za nastradale u potresu u Banovini, prikuplja novac za nabavu jedne mobilne kućice opremljene za stanovanje. Ona će biti postavljena uz ostale kućice u "Lions naselju" na određenom području Gline ili Petrinje.

SRC U SLADOJEVCIMA Sanirano krovište, a bit će i cijeli centar

Cijena jedne kućice s mogućnošću grijanja iznosi od 10 do 15 tisuća eura, a do sada su članice slatinskog Lions cluba osobnim donacijama i uz financijsku pomoć Grada Slatine, koji je u tu svrhu iz gradskog proračuna izdvojio 50.000 kuna, prikupile više od polovice potrebnih sredstava za tu namjenu.

Lions club Slatina i Grad Slatina pozivaju tvrtke i građane osobno da donacijama podrže akciju kupovine jedne mobilne kućice.

CRVENI KRIŽ SLATINA Prikupili 4747 kg hrane za stradale

– Time će sigurno vratiti osmijeh i mirniji san jednoj obitelji na ugroženom području – ističe predsjednica LC Slatina Ksenija Plantak, koja se može kontaktirati za sve detaljnije informacije vezane uz akciju na broj telefona 098/343 047. Broj žiroračuna otvorenog u Slatinskoj banci glasi: HR4124120091120000569, model: HR00, opis plaćanja: Donacija.