Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Radovi

Stiže Aglomeracija vrijedna pola millijarde kuna

Foto: Grad Koprivnica
Ključni koprivnički projekti u 2020. godini su nova osnovna škola Podolice, sportska dvorana OŠ Đure Estera, dječji vrtić u Starigradu, reciklažno dvorište u Herešinu, energetska obnova OŠ A. N. Gostovinskog te obnova središnjeg trga

Gradsko vijeće Koprivnice prihvatilo je prošli tjedan proračun za iduću godinu težak oko 263 milijuna kuna. Usvojen je većinom glasova vladajuće koalicije SDP-a i HSS-a, a odbijeni su svi amandmani oporbe.

Radovi Nova stambena zona s gradilištima

Ključni koprivnički projekti u 2020. godini su nova osnovna škola Podolice, sportska dvorana OŠ Đure Estera, dječji vrtić u Starigradu, reciklažno dvorište u Herešinu, energetska obnova OŠ A. N. Gostovinskog te obnova središnjeg trga.

Gradonačelnik Mišel Jakšić spomenuo je i projekt Aglomeracije težak oko pola milijarde kuna s PDV-om, odnosno rekonstrukciju i gradnju vodovoda i odvodnje na području grada i šest okolnih općina. Riječ je o povijesnom projektu, a ugovor bi se trebao potpisati početkom prosinca. Jakšić je podsjetio i na to da je Koprivnica, nažalost, opet među 20-30 gradova koji poreznom reformom nisu dobili ni kunu od države. Podsjetio je kako je tako već 15-ak godina te je očito na djelu politika da se razvijenijima ništa ne daje.