Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Udruga “Osmijeh”

Terapijsko jahanje polazi 28 mališana

Foto: Robert Mihaljević
“Osmijeh” je jedina specijalizirana udruga za provođenje terapije na konju na području županije, a nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u terapijskom jahanju te inicijative udruga za rehabilitaciju djece s teškoćama i osoba s invaliditetom

U organizaciji Udruge za terapijsko jahanje “Osmijeh” održano je interno natjecanje unutar klubova i udruga s ciljem ulaganja u kvalitetan rad, praćenje razvoja i unaprjeđenje dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj. Pokrovitelj je Hrvatski paraolimpijski odbor. U udruzi “Osmijeh ovog časa se provodi program aktivnosti na konju Jahanjem do osmijeha djece za 28 korisnika.

Zahvaljujući volonterima i donatorima Police socijalne samoposluge u Koprivnici nikad nisu prazne

Program sufinanciraju Središnji državni ured za sport, Županija, Koprivnica, Peteranec, Komunalac i Koprivničke vode. “Osmijeh” je jedina specijalizirana udruga za provođenje terapije na konju na području županije, a nastala je kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u terapijskom jahanju te inicijative udruga za rehabilitaciju djece s teškoćama i osoba s invaliditetom.