Izbornik
Naslovnica Gradovi
HNK Cibalia

Teren s umjetnom podlogom za 400 igrača

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Za postavljanje terena osigurano je 243.000 eura, a iz Cibalije zahvaljuju Hrvatskom nogometnom savezu na podršci i potpori u realizaciji ideje.

Sve kategorije igrača HNK Cibalia na raspolaganju imaju novi teren s umjetnom podlogom koji će im omogućiti nesmetano uživanje u omiljenom sportu i u periodu kada su uvjeti na običnim terenima nemogući za igru. O važnosti novoga terena govori i to da na terenima Cibalije svakodnevno trenira više od 400 igrača svih kategorija. Za postavljanje terena osigurano je 243.000 eura, a iz Cibalije zahvaljuju Hrvatskom nogometnom savezu na podršci i potpori u realizaciji ideje.

TRODNEVNI SPEKTAKL NA OTVORENOM Cirkuske ulične predstave namijenjene su publici svih dobnih skupina, a održavat će se u parku oko Muzeja Samobor i na Trgu kralja Tomislava. Radionice su u subotu i nedjelju od 14 do 17 sati u parku iza muzeja Dvanaesto izdanje cirkuskog uličnog festivala u Samoboru Vikend na festivalu cirkusa uz predstave, hula-hup, kabaret i žonglere Imanje bana Jelačića pretvorit će se u pozornicu iz 19. stoljeća, a sve posjetitelje dočekat će ban Jelačić i grofica Sofija Dani Jelačića postali su sinonim za najzabavniji vikend u Novim dvorima Ban fun fest od 19. do 21. svibnja uz radionice, Paint & Wine, svirke... Radovi u Bjelovaru Oko 200 metara bito šljunka zamijenio asfalt u Ulici Branimira Markovića