Izbornik
Naslovnica Gradovi Đakovo
Đakovčani pokazali veliko srce

U akciji “Dobro je činiti dobro” prikupljene 30.793 kuna

Foto: Đakovo
Sav novac bit će usmjeren u poboljšanje životnih uvjeta devetogodišnje djevojčice iz Širokog Polja koja boluje od cerebralne paralize

Brojni Đakovčani odazvali su se pozivu i sudjelovali u akciji “Dobro je činiti dobro” koja je na Dan državnosti Republike Hrvatske održana na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Đakovu.

– Dok su vrijedni članovi ukupno 27 udruga, škola, vrtića, političkih stranaka i drugi nudili sa štandova svoje proizvode, rukotvorine, prehrambene proizvode… naši sugrađani opet su, kao i mnogo puta dosad pokazali veliko srce kad su u pitanju potrebiti. Ukupno su tako tijekom akcije prikupljene 30.793 kune – navode iz Grada Đakova.

Sav novac bit će usmjeren u poboljšanje životnih uvjeta devetogodišnje djevojčice iz Širokog Polja koja boluje od cerebralne paralize. Za vrijeme trajanja akcije na pozornici su nastupili polaznici đakovačkih  dječjih vrtića, mažoretkinje, ritmičke skupine, plesne skupine, mladi glazbenici i drugi. Nakon akcije koncert je pred brojnom publikom održala Danijela Martinović.

– Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u akciji – poručuju iz đakovačke gradske uprave.