Izbornik
Naslovnica Gradovi Novalja
Poziv iz Novalje

U Gradu traže 19 nezaposlenih za javne radove, osiguran posao za šest mjeseci

Košnja trave
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
Cilj je zapošljavanje nezaposlenih osoba na društveno korisnom radu u provođenju poslova na prevenciji od požara i poplavnih bujica, a radno iskustvo nije bitno

Iz Grada Novalje uputili su javni poziv za zapošljavanje u Programu javnih radova s ciljem zapošljavanja nezaposlenih osoba na društveno korisnom radu u provođenju poslova na prevenciji od požara i poplavnih bujica.

Programom je, priopćili su iz Grada, predviđeno zaposlenje za ukupno 19 osoba u trajanju od šest mjeseci, a radnici će biti angažirani na sljedećim poslovima: krčenje šikara i zapuštenih javnih površina, zaštita životnog okoliša i javnih površina na području Grada Novalje s posebnim naglaskom na saniranje divljih odlagališta otpada, kao i gospodarenje otpadom u dijelu koji se odnosi na sanaciju divljih odlagališta, radovi na održavanju čistoće: uklanjanje otpada iz okoliša ručnim putem, uklanjanje auto guma, različitih posuda opasnog karaktera (od ulja, kemikalija, plastike), ručno sakupljanje otpadaka između ulica i naselja, radovi na čišćenju slivnih rešetki i rigola te nogostupa, revitalizacija javnih površina, a posebice parkova oko institucija, dječjeg vrtića, osnovne škole, igrališta i drugih općinskih površina, orezivanje, odstranjivanje slomljenih i suhih grana s drveća i ostalog biljnog raslinja na općinskim površinama te odvoz i spaljivanje istih, zaštita životnog okoliša i javnih površina na području Grada Novalje s posebnim naglaskom na saniranje divljih odlagališta otpada, sječa granja i košnja trave uz nerazvrstane ceste.

Radno iskustvo nije bitno. Prijave se mogu podnijeti neposredno u pisarnici Gradske uprave ili poštom na adresu: Grad Novalja, Trg dr. F. Tuđmana 1, Novalja, sa naznakom "ZA JAVNE RADOVE" najkasnije do 21. studenoga 2017.