Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Završen projekt “Kampom do jednakosti”

U ljetnom kampu na bazenima Cerine uživalo 20 djece

Foto: Koprivnica
U kampu je osmišljen petodnevni program koji sadržava edukativne, sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti, a sve se odvijalo pod stručnim vodstvom kineziologa i stručnih animatora

Ovih je dana završena još jedna lijepa priča na koprivničkim bazenima Cerine: ljetni kamp za djecu koji im je kvalitetno upotpunio ljetne praznike, ali i omogućio da uživaju u nečemu što si možda ne bi mogli priuštiti. Cerine ljetni kamp odvijao se u sklopu projekta “Kampom do jednakosti”. U koprivničkoj upravi tumače kako je riječ o projektu koji sufinancira Zaklada “Hrvatska za djecu”, a provodi ga Grad Koprivnica.

U ljetnom kampu koji je trajao pet dana sudjelovalo je 20 djece u dobi od 6 do 12 godina s područja Koprivnice.

”Za djecu je bio osmišljen petodnevni program koji je sadržavao edukativne, sportske, rekreativne i zabavne aktivnosti. Svaki dan program se sastojao od tri dijela: sportskog kampa, kreativno-edukativnog kampa i aktivnog odmora, takozvanih igara na vodi.
Aktivnosti su se odvijale na otvorenom i bazenskom prostoru pod stručnim vodstvom kineziologa i stručnih animatora. Tijekom realizacije kampa koristila se sportska oprema koja je nabavljena u tu svrhu. Na kraju djeci su podijeljene diplome za sudjelovanje i prigodni poklon-paketi”, izvijestili su iz Gradskih bazena Cerine.

Inače, to je drugi kamp koji je realiziran u sklopu ovog projekta. Prvi kamp ostvaren je krajem veljače, tijekom zimskih praznika.
S obzirom na iznimno pozitivna iskustva u provođenju projekta “Kampom do jednakosti” i velik odaziv, očekuje se nastavak provođenja partnerstva i iduće godine.