Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak
Objavljen javni poziv

U povodu Dana grada Siska bit će dodijeljena javna priznanja

Kristina Ikić Baniček
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Svi prijedlozi u pismenom se obliku podnose Odboru za javna priznanja u Gradsku vijećnicu, a rok za podnošenje prijedloga je 11. veljače

I ove će godine u povodu Dana grada Siska, koji se slavi 4. lipnja, biti dodijeljena javna priznanja Grada Siska. Stoga je objavljen i javni poziv za dodjelu javnih priznanja.

Nagrade Grada Siska dodjeljuju se osobama zaslužnim za doprinos ugledu, promidžbi i razvoju Grada Siska, za najbolja ostvarenja na području književnosti, scenske, filmske, glazbene, likovne i primijenjene umjetnosti, urbanizma i arhitekture te za izuzetne rezultate postignute u gospodarstvu, ekologiji, znanosti, naobrazbi, tehničkoj kulturi, športu, humanitarnom radu i drugim djelatnostima koje doprinose ugledu i promidžbi Grada kao i za određeni podvig u oblasti zaštite života ljudi i imovine i u drugim prigodama koje iziskuju izuzetnu sposobnost, hrabrost ili požrtvovanje.

Nagrada Grada Siska dodjeljuje se za životno djelo i kao godišnja nagrada. Svi prijedlozi u pismenom se obliku podnose Odboru za javna priznanja u Gradsku vijećnicu.Rok za podnošenje prijedloga je 11. veljače.