Izbornik
Naslovnica Gradovi Split
Split

U travnju uništeno 58 vozila uklonjenih s javnih površina

1/3
Foto: Grad Split
Krajem prošle godine Grad Split je tvrtki Split parking prepustio obavljanje posla uklanjanja olupina s javnih površina s ciljem oslobađanja tako zauzetih parkirnih mjesta po gradu za stvarne potrebe građana

Prošlog je mjeseca uništeno 58 napuštenih vozila koje je po nalogu komunalnog redarstva s gradskih javnih površina uklonio Split parking i prevezao na Dračevac, priopćili su iz gradske uprave.

U tri kategorije Gradsko vijeće potvrdilo nagrade grada Splita

Trenutačno se na Dračevcu nalazi još tridesetak vozila za koje teče zakonski rok u kojem se vlasnik može javiti te uz podmirivanje nastalih troškova preuzeti svoje vozilo.

Također, u postupku uklanjanja s gradskih ulica je 71 napušteno vozilo koje će, ako se njihovi vlasnici ne jave u predviđenom roku od sedam dana, Split parking također prevesti na Dračevac. Kada tamo odleže još 30 dana, sva napuštena vozila bit će predana ovlaštenoj tvrtki na uništavanje.  

restauratorski radovi Obnovljen dio južnog zida Dioklecijanove palače

Krajem prošle godine Grad Split je tvrtki Split parking prepustio obavljanje posla uklanjanja olupina s javnih površina s ciljem oslobađanja tako zauzetih parkirnih mjesta po gradu za stvarne potrebe građana.