Izbornik
Naslovnica Gradovi Zadar
Uspješna suradnja

U Zadar sletio dvomilijunti putnik Ryanaira

Dva milijuna putnika Ryanaira u Zadru
Foto: Grad Zadar
Predstavnica Ryanaira predložila je zajedničke marketinške nastupe Zadra i Ryanaira na tim tržištima te zajedničke digitalne kampanje, kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal novih tržišta

U povodu dolaska dvomilijuntog putnika Ryanaira u Zadar, Dimitra Apatsidou, voditeljica prodaje i marketinga Ryanaira za istočni Mediteran posjetila je Zračnu luku i Grad Zadar, izvijestili su iz gradske uprave.

U Maloj vijećnici primio ju je gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima, zamjenikom Antom Babićem, pročelnikom za gospodarstvo Ivicom Katićem, direktorom Turističke zajednice Antom Radosom i zamjenikom predsjednika Turističke zajednice Draženom Grgurovićem. Sastanku je nazočila i direktorica Zračne luke Zadar, Irena Ćosić. 

Na sastanku su predložene i neke potencijalne nove destinacije, primjerice Španjolska, Francuska i Italija. Predstavnica Ryanaira predložila je zajedničke marketinške nastupe Zadra i Ryanaira na tim tržištima te zajedničke digitalne kampanje, kako bi se u potpunosti iskoristio potencijal novih tržišta.