Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
SASTANAK UOČI POČETKA ŠKOLSKE GODINE

Učenicima i zaposlenicima škola zaštitne maske

Sjednica Učiteljskog vijeća OŠ “Antun Nemčić Gostovinski”
Foto: Grad Koprivnica
Raspravljalo se o uputama za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola HZJZ-a i Ministarstva obrazovanja objavljenih uoči početka nove školske godine.

U gradskoj upravi prošli je tjedan održan radni sastanak s ravnateljima osnovnih škola kojima je osnivač Grad Koprivnica. Sastanku su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Dario Jembrek te ravnateljice OŠ „A. N. Gostovinski“ Gordana Gazdić Buhanec, OŠ „Đuro Ester“ Sanja Prelogović, COOR Podravsko sunce Radmila Popović i ravnatelj OŠ „Braća Radić“ Krešo Grgac.

KOPRIVNICA Devet poduzetnika gradi nove objekte u poslovnoj zoni Dravska

Raspravljalo se o uputama za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola HZJZ-a i Ministarstva obrazovanja objavljenih uoči početka nove školske godine. Tijekom sastanka dogovoren je način organizacije nastave s naglaskom na pridržavanje preporučenih mjera i uputa.

Grad će za sve osnovce i zaposlenike škola osigurati kvalitetne pamučne zaštitne maske s logotipom Koprivnice. Grad je kao i svake godine dosad za sve učenike osigurao besplatne bilježnice, radne bilježnice za obvezne i izborne predmete te majice za prvašiće s natpisom „Veselo u školu“.