Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko 34 pregleda
Priča o jastrebu

Učenicima predstavljena slikovnica o jaskanskoj povijesti

U Jastrebarskom predstavljena slikovnica
Foto: Grad Jastrebarsko
Cilj donacije je pridonijeti što većem korištenju slikovnice u radu s djecom koja će na ovaj način lakše doći u doticaj sa jaskanskom poviješću

U organizaciji Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Osnovnoj školi Ljubo Babić upriličena je donacija slikovnice "Priča o Jastrebu".

Autorica slikovnice, Daniela Bobinski, kroz prezentaciju na zanimljiv način djeci je ispričala sve o njenom nastanku, priopćili su iz Jastrebarskog. Nakon prezentacije, zainteresirani mališani postavljali su originalna pitanja autorici te je svaki od njih dobio svoj primjerak, dok je ostatak doniran školskoj knjižnici. Cilj donacije je pridonijeti što većem korištenju slikovnice u radu s djecom koja će na ovaj način lakše doći u doticaj sa jaskanskom poviješću.

TZG Jastrebarskog je dio naklade već donirala Dječjem vrtiću Radost, Društvu Naša djeca Jastrebarsko te Gradskoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko. Svi zainteresirani slikovnicu mogu nabaviti u uredu Turističke zajednice (Vladka Mačeka 1), tokom radnog tjedna u vremenu od 8 do 16 sati i po cijeni od 30 kuna.