Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
JEDNOKRATNE NOVČANE POTPORE GRADA ZAPREŠIĆA

Umirovljenicima po 150 kuna "božićnice"

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Rok za prijavu umirovljenika u gradsku evidenciju je do 15. veljače 2021. godine

Umirovljenici s prebivalištem na području Grada Zaprešića i ove će godine dobiti jednokratne potpore u iznosu od 150 kuna. Isplaćivat će se u Fini od 16. studenog do 27. veljače 2021. na temelju gradske evidencije umirovljenika. Rok za prijavu umirovljenika u gradsku evidenciju je zaključno do 15. veljače 2021.

Ilustracija GRAD POMAŽE Božićnice za nezaposlene

Umirovljenici koji su se prijavili do 9. studenog ostvaruju pravo na isplatu jednokratne potpore od prvog dana isplate 16. studenog, dok će oni koji se prijave nakon toga potporu u Fini moći podići od prvog radnog dana tjedna koji slijedi nakon tjedna u kojem je izvršena prijava, zaključno do 27. veljače, izvijestila je Gradska uprava. Pri isplati jednokratne potpore ili "božićnice" u Fini obvezno je predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine ili rješenja o mirovini.

– Ako "božićnicu" umjesto umirovljenika preuzima druga osoba, ona je dužna uz navedene dokumente predočiti i vlastitu osobnu iskaznicu – napominju u Gradu. Zaprešićki umirovljenici koji primaju samo inozemnu mirovinu svoju "božićnicu" mogu podići na gradskoj blagajni.