Izbornik
Naslovnica Gradovi Kutina
UČENIČKI DOM KUTINA

Upisano 25 novih učenika, slobodno još 11 mjesta

Foto: Grad Kutina
Učenički je dom besplatan, jer troškove boravka i prehrane plaća Sisačko-moslovačka županija

Učenički dom Kutina u ljetnom upisnom roku upisao je 25 novih učenika i učenica. Za jesenski upisni rok ostalo je 7 slobodnih 
mjesta za učenike prvih razreda, od toga 6 mjesta za mladiće i jedno za djevojke. Za učenike ostalih razreda za jesenski upisni rok ostala su 4 slobodna mjesta, i to za mladiće. Jesenski upisni rok počinje prijavama za upis od 27. kolovoza  do 31. kolovoza, a upis u Učenički dom Kutina odvijat će se 3. rujna elektroničkim putem ili osobno.

DONACIJA Automobil Udruzi nezaposlenih u Kutini

Od ove školske godine učenici prvih razreda srednjih škola, kao i u sve domove u Hrvatskoj, prijavljuju se i upisuju elektroničkim putem preko mrežne stranice informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom (ISPUUD) domovi.e-upisi.hr.

Učenici drugi, trećih, četvrtih i petih razreda (novi učenici u Domu) upisuju se na dosadašnji način, dakle ili osobnim dolaskom ili slanjem dokumenata potrebnih za upis na mail adresu Učeničkog doma.

– Odlukom župana Ivana Celjaka Sisačko-moslavačka županija i dalje će sufinancirati troškove smještaja i prehrane u Učeničkom domu Kutina za sve učenike koji pohađaju Dom u školskoj godini 2021./2022., što znači da županijski proračun preuzima troškove koje snose roditelji ili skrbnici i da je stoga dom za sve učenike besplatan – rekla je ravnateljica doma Vesna Vuković.