Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Komunalna infrastruktura

Uređuje se pješačka staza na Trgu Zlate Bartl

Mišel Jakšić u obilasku radova
Foto: Grad Koprivnica
U naselju Kunovec Breg, u Vinogradskoj ulici, u tijeku su radovi na uređenju sustava odvodnje oborinskih voda, uređuje se i Trg Z. Bartl

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž obišli su aktualne radove pojačanog održavanja na prometnoj infrastrukturi na području Grada Koprivnice, koji se provode preko Programa održavanja komunalne infrastrukture. Izvođač je tvrtka Koming iz Koprivnice. Na Trgu Zlate Bartl uređuje se pješačka staza koja će povezati postojeće pješačke staze, čime završava uređenje infrastrukture za promet pješaka na tom trgu. Pješačka staza duga 40 metara bit će završena do početka školske godine. Vrijednost radova iznosi 20.000 kuna bez PDV-a.

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić Novi sustav Koprivnica prvi grad s digitaliziranom nabavom

U naselju Kunovec Breg u Vinogradskoj ulici u tijeku su radovi na uređenju sustava odvodnje oborinskih voda, kažu u Gradu Koprivnici. Uređeno je sedamdesetak metara novog jarka oborinske odvodnje uz prometnicu pa građani više neće imati problema s poplavljivanjem prometnice i okolnih parcela za svake jače kiše. Vrijednost tih radova je 70.000 kuna bez PDV-a. U tijeku je i rekonstrukcija vodovoda u Ulici Darka Ozmeca i proširenju vodova i kanalizacije u Ulici hrvatske državnosti u Herešinu. Omogućit će se opskrba sanitarnom vodom i odvodnja otpadnih voda. Vrijednost te investicije je 490.000 kuna bez PDV-a.

Energetska obnova OŠ Braća Radić Ulaganje u obrazovanje Deset milijuna kuna za jednu od najvećih škola u Hrvatskoj