Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Široki spektar usluga

Uskoro novi, moderni centar za starije u Borovskoj

Centar za starije u Slavonskom Brodu
1/2
Foto: Slavonski Brod

Slavonski Brod uskoro će dobiti novi Centar za starije osobe u Borovskoj ulici, namijenjen pružanju širokog spektra usluga za stariju populaciju. U sklopu centra planirane su usluge cjelodnevnog i poludnevnog boravka, pomoć u kući te stalni smještaj za 108 korisnika.

Uz stambeni dio, Centar će ponuditi i bogati sadržaj koji uključuje savjetovanja, psihosocijalnu podršku, fizikalnu terapiju, zdravstvenu skrb, fitness dvoranu, blagovaonicu s terasom i dnevni boravak. Gradnja centra važan je korak u smanjenju pritiska na postojeće kapacitete za starije osobe, koji su već dulje vrijeme nedovoljni. 

storyeditor/2024-09-07/Skate_park.jpeg Nova vozna površina Proširen skate park u naselju Vijuš Gradu je dodijeljeno 78.240 eura za nabavu moderne opreme za mjerenje vremena za unutarnji gradski bazen Ugovor s ministarstvom Nova moderna mjerna oprema na gradskom bazenu storyeditor/2024-09-07/Prvi_dan_skole.JPG Sve brodske škole spremne dočekale početak nastave U školske klupe ove godine sjeo 551 prvašić