Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Nova vozna površina

Proširen skate park u naselju Vijuš

storyeditor/2024-09-07/Skate_park.jpeg
Foto: Slavonski Brod U sklopu širenja sportske infrastrukture, skate park na Vijušu u Slavonskom Brodu dobio je novu voznu površinu

U sklopu širenja sportske infrastrukture, skate park na Vijušu u Slavonskom Brodu dobio je novu voznu površinu. Tijekom završne faze izvedeni su armirano betonski radovi izrade tzv. bazena na površini od oko 365 četvornih metara.

Rezultat je novi, osuvremenjeni i nadograđeni skate park, jedan od većih u Hrvatskoj, koji će postati mjesto za treninge, natjecanja i druženja zaljubljenika u ekstremne sportove. 

storyeditor/2024-09-06/a_uzorci_meda_foto_kristijan_toplak.jpg "Zlatna žlica" Na ocjenjivanju meda 55 uzoraka storyeditor/2024-09-06/obrazovanje05.jpg U cjelodnevnoj školi Osječko-baranjska županija najuspješnija je u Hrvatskoj Vodimo brigu da svako dijete ima iste uvjete obrazovanja, na selu i u gradu storyeditor/2024-09-07/svecana_sjednica_arboretum_opeka_2024____1_.JPG Učinili ste ogromne napore da županija bude ugodnija za život, kazao je Plenković Varaždinska županija postala "Županija – prijatelj djece"