Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić 19 pregleda
13. Predsjednički Martinje kup

Uz gutljaje vina golferi proveli kraju natjecateljsku sezonu

Zaprešić golferi
Foto: Grad Zaprešić
Specifičnost ovog turnira je što se natjecateljima tijekom igre dopušta okrijepiti se pokojom kapljicom pa tako pravila uključuju takozvano 'Martinovo olakšanje'

Ovogodišnja natjecateljska sezona golfa privedena je kraju 13. Predsjedničkim Martinje kupom u organizaciji Golf kluba Ban Jelačić.

Turniru se odazvao dosad najveći broj ljubitelja golfa, koji su još jednom pokazali kako se i sportaši znaju opustiti i dobro zabaviti, priopćili su iz Grada.

Specifičnost ovog turnira je što se natjecateljima tijekom igre dopušta okrijepiti se pokojom kapljicom pa tako pravila uključuju takozvano 'Martinovo olakšanje', kojim se svakom igraču za decilitar vina piše udarac manje, a maksimalno 'olakšava' za devet udaraca, kako stvari ipak ne bi izmakle kontroli.

S obzirom na to da je iza zaprešićkog Golf kluba vrlo uspješna godina i da se zaista mogu pohvaliti organizacijom nekoliko kvalitetnih turnira, ali i sjajnim rezultatima svojih članova, Predsjednički Martinje kup ponovno je došao kao šećer na kraju još jedne sezone. Predsjednik kluba, Drago Bago, zahvalio je svim igračima i gostima koji su svojim dolaskom uljepšali ovaj događaj i pridonijeli ugodnoj atmosferi te izrazio želju da se ova tradicija nastavi još dugi niz godina.