Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
rekreacija i zabava

Vanjski bazeni, mali dječji bazen i vodeno igralište na gradskom kupalištu

Gradski bazeni Cerine
1/4
Foto: Grad Koprivnica
U prvoj fazi izgradio bi se rekreacijski bazen površine od 137 četvornih metara te bi se na njega nastavljao mali dječji bazen površine od 28 četvornih metara

Na Gradskim bazenima Cerine planira se izgradnja vanjskog dijela bazenskog kompleksa za koji GKP Komunalac ima spreman projekt gradnje.

Postojećem kompleksu zatvorenih bazena, u prvoj fazi gradnje, dodao bi se rekreacijski bazen površine od 137 četvornih metara te bi se na njega nastavljao mali dječji bazen površine od 28 četvornih metara dok bi se zasebno vodeno igralište – Spray park, prostiralo na 154 četvorna metra s dvadesetak raznih vodenih elemenata namijenjenih za igru i zabavu najmlađih.

Rekreacijski bazen bio bi opremljen vodenim efektima i mnogobrojnim masažama poput gejzira i slapa te bi se mogao koristiti u sklopu provođenja raznih programa i sadržaja poput održavanja škole plivanja, aqua aerobica, odbojke na vodi, rekreacije za starije i korektivne hidrogimnastike te mogućnost provođenja raznih programa za vrtiće.

Dječji bazen bio bi opremljem vodenim kišobranom te namijenjen dječjoj zabavi za sve aktivnosti osim plivanja.

Cijena gradnje prve faze procjenjuje se na 3,7 milijuna kuna, izvijestili su iz Grada Koprivnice.

Iz gradske uprave kažu da im je važno mišljenje građana, a upravo će oni neposredno odlučiti hoće li doći do investiranja i gradnje vanjskog dijela bazenskog kompleksa. Putem ankete na web stranicama Komunalca, Grada i portala građani će se izjasniti podržavaju li investiciju ili ne.