Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Predstavljanje

Vinkovački obrtnici na jesenskom sajmu u Grazu

Međunarodni sajam u Grazu sajamska je izložba s više od 800 izlagača iz 20 država koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjeta

Izaslanstvo Grada Vinkovaca nazočilo je Jesenskom sajmu u Grazu gdje je preko svojih predstavnika podržalo promociju domaćih proizvoda i obrtnika na stranom tržištu. Prema riječima predsjednika Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije Tomislava Tomičića, Hrvatska obrtnička komora prošle godine uvrstila je Graz u kalendar sajamskih zbivanja tako da su ove godine imali svoj izložbeno-informativni štand u sklopu sajma.

Otvorenje Istočne obilaznice U dvije godine sagrađeno 7,6 kilometara ceste, četiri nadvožnjaka i kružna toka Otvorena Istočna obilaznica Vinkovaca vrijedna 120 milijuna kuna

– Ovo je pokazatelj odlične suradnje Vinkovaca i obrtnika. Na sajam su osim obrtnika išli i kolege koji imaju registrirane d.o.o. – rekao je Tomičić.

Dodao je da su ovakvi sajmovi uvijek i prilika da se domaći obrtnici upoznaju s novitetima na stranim tržištima, ali i da razmijene iskustva te dobiju nove poslovne prilike. Međunarodni sajam u Grazu sajamska je izložba s više od 800 izlagača iz 20 država koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjeta.