Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Ulaganje

Vinkovačkom HGSS-u novi quad

Novo vozilo HGSS-a Vinkovci isprobao je i gradonačelnik Ivan Bosančić
Foto: Branimir Bradarić
Novo vozilo HGSS-a Vinkovci isprobao je i gradonačelnik Ivan Bosančić

Kako bi se uvijek moglo brzo i kvalitetno djelovati, a pri tome vrlo često spašavati i ljudske živote, nužno je osigurati i kvalitetnu opremu za sve te aktivnosti i izazove. Upravo stoga Hrvatska gorska služba spašavanja Vinkovci i Grad Vinkovci krenuli su u realizaciju zajedničkog projekta kroz koji je ovoj podružnici HGSS-a kupljeno novo terensko vozilo. Pročelnik HGSS stanice Vinkovci Zlatko Becić objasnio je kako se radi o namjenskom vozilu za teške i nepristupačne terene koje se može kretati nasipima, ali i u zimskim uvjetima.

Božić i Nova godina Prijam za vinkovačke gospodarstvenike

– Nabavljeno je vozilo četverokotač ili popularno quad, a služi i za brzi prijevoz ljudi i opreme na terenu. Možemo reći kako smo po pitanju opreme uglavnom kompletirani – istaknuo je Becić, koji je zahvalio Gradu koji je sufinancirao kupnju vozila.

Dodao je i kako je ovo šesto vozilo HGSS-a Vinkovci s kojim je njihova oprema dosegnula novu i višu razinu, ali i kako neće stati s moderniziranjem opreme. U povodu nabave novog vozila vinkovačku podružnicu HGSS-a posjetio je gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić, koji je tom prilikom rekao kako mu je drago da Grad ima ovako dobru ekipu koja odlično radi svoj posao.

Ulaganje u mlade s područja Vinkovaca Potpisani ugovori za stipendiranje 259 studenata koji će dobivati po 700 kuna

– Dao Bog da ih što manje trebamo, ali oni svejedno moraju biti dovoljno opremljeni, moraju imati sva ona tehnička sredstva koja su potrebna da bi mogli pomoći svima kojima je to potrebno. Hvala svima koji sudjeluju u HGSS-u, daju sebe i nesebično žele pomagati drugima, a mi ćemo se truditi da im i dalje pomažemo, da imaju opremu na visokoj razini kako bi u svakom trenutku mogli odgovoriti svim zadaćama koje će biti stavljene pred njih – rekao je Bosančić.