Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci 258 pregleda
HNS i HSS potpisali koalicijski sporazum

Vinkovci moraju postati grad jednakih mogućnosti i bez privilegija

Koalicija, Vinkovci
Foto: Branimir Bradarić
HNS-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Vinkovaca Mirna Krajina Andričević istaknula je kako je potrebno izraditi strategiju razvoja grada

Županijske organizacije HNS-a i HSS-a potpisale su danas koalicijski Sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore za Gradsko vijeće i Gradonačelnika Vinkovaca. Tom prilikom je kandidatkinja HNS-a za gradonačelnicu Vinkovaca Mirna Krajina Andričević istaknula kako Vinkovci trebaju promjenu na način da postanu grad jednakih mogućnosti i grad bez privilegija u kojem se može uspjeti samo ako imate člansku iskaznicu HDZ-a koji je na vlasti ili pak pripadate nekoj od uglednijih obitelji.

-Vinkovcima se upravlja stihijski već dvadeset i pet godina, odnosno, koliko je u gradu na vlasti HDZ. Potrebno je izraditi strategije razvoja Grada Vinkovaca - istaknula je Krajina – Andričević.

Obraćajući se okupljenim novinarima povjerenik HSS-a za Vinkovce Zdravko Kelić rekao je kako je uvjeren da će Mirna Krajina Andričević ući u drugi krug izbora za gradonačelnika Vinkovaca, a onda i pobijediti. Istaknuo je kako je koalicija HNS-HSS koalicija koja nudi nadu i budućnost i da se s njom otvara nova stranica u gradu na Bosutu.