Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Nadmetanja u pet kategorija, koncerti i gastro ponuda

Više od tisuću natjecatelja i 2000 posjetitelja na Zaprešić Openu

Foto: Zaprešić
Organizatori manifestacije su ponosni na svoj projekt koji je veliki povratak doživio nakon dvije godine pauze i nadaju se da će 2023. godine Zaprešić Open biti još i veći

Više od 1000 natjecatelja i 2000 posjetitelja okupilo se na tradicionalnoj sportsko-zabavnoj manifestaciji Zaprešić Open. Jezero Zajarki i zaprešićka šetnica ugostili su sportsko-zabavni program koji je privukao mnoštvo ljudi iz grada i okolice. Natjecatelji su se mogli nadmetati u pet sportskih kategorija – rukometu na pijesku, odbojci na pijesku, stolnom tenisu, atletici i košarci.

Bogati sportski program na Bageru u večerašnjim satima upotpunio je zabavni dio, u sklopu kojeg su nastupili band Donkey Hot, Connect, mladi glazbenici (Nina Hlad, Jane Doe, Nuzpojave, Diego, Showtime, Rols Roks x Giovane) i DJ Kuzzi x Stoletov. Trodnevni program popratila je i bogata gastro ponuda.

Novost ovogodišnje manifestacije je turnir u košarci “3 na 3” u organizaciji Savjeta mladih grada Zaprešića na Šetnici kardinala 
Kuharića.

Organizatori manifestacije BHC Ban, MRK Zaprešić, AK Zaprešić, OK Nebo, CEZAM i Savjet mladih grada Zaprešića, zajedno sa suorganizatorima Gradom Zaprešićem, ZŠU Zaprešić te Turističkom zajednicom grada Zaprešića ponosni su na svoj projekt koji je veliki povratak doživio nakon dvije godine pauze. Nadaju se, napominju, da će 2023. godine Zaprešić Open biti još i veći.