Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Otvoreni natječaji za dodjelu financijskih sredstava za 2022. godinu

Za aktivnosti udruga i organizaciju novih programa Zaprešić osigurao više od 1,5 milijuna kuna

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Natječaji su otvoreni do 9. ožujka, a upute za prijavitelje, obrasci i ostale potrebne informacije dostupne su na službenim mrežnim stranicama Grada Zaprešića (www.zapresic.hr)

Grad Zaprešić raspisao je javne natječaje za dodjelu financijskih sredstava iz gradskog proračuna udrugama i organizacijama civilnog društva za 2022. godinu.

Natječaji su podijeljeni u šest kategorija, a odnose se na udruge aktivne u područjima osnaživanja djece i mladih za osobni razvoj i aktivno djelovanje u  društvu, kulturi, socijalne skrbi, zdravstvene zaštite, području 
gospodarstva, poljoprivrede, ribarstva i povećanja turističke ponude te ekologije i zaštite okoliša,  kažu u gradskoj upravi.

Za financiranje programa i projekata udruga i organizacija civilnog društva u ovogodišnjem  proračunu osigurano je nešto više od 1,5 milijuna kuna, a iz gradske uprave pozivaju udruge i druge organizacije civilnog društva da se odazovu pozivima  te time unaprijede i olakšaju svoj rad.

Natječaji su otvoreni do 9. ožujka, a upute za prijavitelje, obrasci i ostale potrebne informacije dostupne su na službenim mrežnim stranicama Grada Zaprešića (www.zapresic.hr).