Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Nezavisna kultura

Za "FUNK - Centar izvan grada" 800.000 kuna

FUNK predstavio projekt FUNK - Centar izvan centra
Foto: Grad Koprivnica
Projektom su predviđene radionice, koncerti, izložbe, performansi, amaterske predstave, studijska putovanja i izrada Strategije razvoja nezavisne kulture grada Koprivnice

Forum udruga nezavisne kulture, FUNK predstavio je projekt pod nazivom "FUNK – Centar izvan centra", za koji je od Ministarstva kulture dobio 844.597 kuna.

Uspješna obuka djece U bazenima plivati uči i četrdesetak "beba riba"

– FUNK je forum udruga koji se sastoji od pet udruga i osnovan je prije četiri godine, u vrijeme kad u Koprivnici nije bilo prostora adekvatnog za svirke domaćih bendova. Ambicije su nam od tada narasle i danas želimo biti ono što Dom mladih nikada nije bio, dakle novi društveni centar koji će biti žarište  nezavisne kulture u gradu Koprivnici – kaže predsjednik udruge Bojan Koštić.

Projektom su predviđene radionice, koncerti, izložbe, performansi, amaterske predstave, studijska putovanja i izrada Strategije razvoja nezavisne kulture grada Koprivnice.      

Revija mažoretkinja u Koprivnici 'Naše mažoretkinje su ponos našeg grada' Revija mažoretkinja - poklon gradu za rođendan