Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
VIJEĆE MAKEDONSKE NACIONALNE MANJINE:

'Zadovoljni smo suradnjom s Našicama'

Foto: Grad Našice
O knjizi je autor Dragoljub Siljanoski rekao da je nastala kao rezultat njegova dugogodišnjeg istraživačkog rada i izložbi.

Gradonačelnik Našica Josip Miletić primio je nedavno predsjednika Vijeća makedonske nacionalne manjine Osječko-baranjske županije Dragoljuba Siljanoskog. Zahvalio mu je na svemu što čini za grad Našice, ali i za makedonsku nacionalnu manjinu na području Našica kao i u cijeloj Osječko-baranjskoj županiji.

POTICANJE PODUZETNIŠTVA Ministrica Nataša Tramišak posjetila Našice: I učenici će kreirati nove ideje kako bi iskoristili fondove EU

Zahvalio je na darovanoj knjizi “Makedonija tako daleka, a tako bliska” te istaknuo kako će se dobra suradnja s nacionalnim manjinama nastaviti i ubuduće. O knjizi je autor Dragoljub Siljanoski rekao da je nastala kao rezultat njegova dugogodišnjeg istraživačkog rada i izložbi. Zahvalio je gradonačelniku Josipu Miletiću na prijmu, ali i pruženoj potpori svim aktivnostima makedonske zajednice.

– U Našicama je ova zajednica prepoznata i godinama ima izvrsnu podršku čemu se nadam i ubuduće – poručio je Dragoljub Siljanoski