Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Velikogoričani prodajom ulaznica i humanitarnom tombolom prikupili 13.000 kuna

”Zakon šutnje” humanitarnom feštom proslavio 30. rođendan

Foto: VELIKA GORICA
Donacije se primaju i na račun HU Buvljakuše: HR0824840081135117097, s naznakom u opisu plaćanja ‘Za Doriana Pucekovića'

Zakon šutnje proslavio je prošle subote 30 godina svoga djelovanja. Rođendanski koncert nije moglo pokvariti ni loše vrijeme: 
na Udarniku se okupilo mnoštvo ljudi, a pozornicom su palili i žarili slavljenici i njihovi gosti: Crvena Jabuka, tamburaški sastav 
Harmonija te ansambl Jane.

– Bilo je super. Atmosfera, produkcija i pogotovo publika bila je odlična unatoč vremenu. U nedjelju smo još dobivali pozive 
o dojmovima s koncerta, oni koji su došli odlično su se zabavili – rekao nam je basist Damir Sever.

Veliki rođendanski koncert imao je i humanitarni karakter – dio prihoda od prodaje ulaznica te prihodi humanitarne tombole održane na koncertu namijenjene su za pomoć četverogodišnjem Dorianu Pucekoviću koji boluje od spinalne mišićne atrofije i zbog toga ne može samostalno hodati. Humanitarnu pomoć organiziraju svima poznate Buvljakuše, a Gordana Lazić i sama je oduševljena koncertom.

– Nije nam smetala nikakva kiša, sve je bilo natkriveno i super smo se zabavili. Ne samo koncert, već čitav događaj i iskustvo bili su neopisivi. Veliko zajedništvo bilo je prisutno, što se danas nekako rijetko osjeti, a druženje se nastavilo i nakon koncerta. Bilo je baš posebno – rekla nam je Gordana Lazić.

Prodajom ulaznica za ovaj koncert i humanitarnom tombolom prikupljeno je 13.000 kuna za Doriana Pucekovića, no to nije kraj.

– Nastavljamo prikupljanje sredstava za Doriana. Sljedeća nam je postaja Gastro Turopolje, a cilj nam je prikupiti 280.000 kuna koliko je potrebno za lift u kući – kaže Gordana Lazić.

Osim putem humanitarne akcije, donacije se primaju i na račun HU Buvljakuše: HR0824840081135117097, s naznakom u opisu plaćanja ‘Za Doriana Pucekovića'.