Izbornik
Naslovnica Gradovi
Nogmetna groznica

Zbog utakmice NK Osijek - PSV, kafići u Osijeku radit će do 2 sata iza ponoći

Osijek, utakmica
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Gradonačelnik Osijeka proglasio je utakmicu 3. pretkola kvalifikacije za Europsku ligu NK Osijek- PSV manifestacijom pod pokroviteljstvom Grada Osijeka

Nogometna groznica trese Osijek čiji prvoligaš igra u četvrtak navečer jednu od povijesnih nogometnih utakmica na stadionu u Gradskom vrtu, a u goste mu je stigao nizozemski PSV. Gradska je uprava, stoga, donijela odluku o produženju radnog vremena ugostiteljskih objekata u Osijeku u noći na petak. Restoranima i kafićima koji rade od 6 do 24 sata vrata će, tako, moći biti otvorena do dva sata iza ponoći.

- Gradonačelnik Osijeka proglasio je utakmicu 3. pretkola kvalifikacije za Europsku ligu NK Osijek- PSV manifestacijom pod pokroviteljstvom Grada Osijeka. Sukladno tome, odobrava se produženje radnog vremena ugostieljstkim objektima iz skupine "Restorani" i "Barovi" - stoji u rješenju koje su proslijedili iz Grada.

Inače, NK Osijek u nevjerojatnom je ogledu u Nizozemskoj svladao PSV rezultatom 1:0, što je bijelo-plavima ulilo optimizam i nadu u prolaz u četvrto pretkolo. Prodano je više od 11.000 ulaznica, ne računajući godišnje karte.