Izbornik
Naslovnica Gradovi Jastrebarsko
Prvi snijeg

Zimska služba Jaske na terenu, na raspolaganju građanima od 0-24 sata

ralica
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL/Ilustracija
Na raspolaganju je osam vozila s ralicama i posipačem, tri kombinirana stroja s ralicama za čišćenje makadamskih puteva, jednim traktorom za čišćenje i posipavanje nogostupa i jednim ophodarskim vozilom

Jaskanska zimska službe na raspolaganju je građanima od 0-24 sata, i brine o više od 220 km nerazvrstanih cesta na području grada i prigradskih naselja. Kontakt telefon za sve upite i zamolbe građana po pitanju zimske službe je 01/6283-807 i 01/6283-808 te mail adresa info@ceste-jastrebarsko.hr.

Operativa jaskanske zimske službe sastoji se od osam vozila s ralicama i posipačem, tri kombinirana stroja s ralicama za čišćenje makadamskih puteva, jednim traktorom za čišćenje i posipavanje nogostupa i jednim ophodarskim vozilom.

Ceste Jastrebarsko d.o.o. spremne su za kvalitetno i ekspeditivno održavanje prometnica tijekom trajanja zimske službe na zadovoljstvo svih stanovnika Grada Jastrebarskog i prigradskih naselja, priopćili su iz Grada. Kontakt telefon za sve upite i zamolbe građana po pitanju zimske službe je 01/6283-807 i 01/6283-808 te mail adresa info@ceste-jastrebarsko.hr, od 0-24 sata.