Izbornik
Naslovnica Gradovi Sveta Nedelja
Do 14. siječnja u Svetoj Nedjelji raznolik adventski program

Zimski cajti donose zabavu, klizalište i niz koncerata

1/2
Foto: Sveta Nedelja
Glavna atrakcija je klizalište, a sat vremena klizanja koje uključuje i najam klizaljki naplaćivat će se 15 kuna, odnosno 1,99 eura. Klizalište će biti otvoreno od 10 do 22 sata, osim blagdanom ili za vrijeme škole klizanja

Uz veličanstvenu utakmicu naših vatrenih koja se gledala na velikom ekranu, u nedjelju je održano svečano otvorenje klizališta 
ispod župne crkve Presvetog Trojstva. Zimske cajte i nikad veće klizalište otvorio je gradonačelnik Dario Zurovec u pratnji dječje gradonačelnice Kale Jurak.

Škola klizanja

Nastupile su Zagrebačke pahuljice, udruga Balans Code, a za dobru atmosferu pobrinuo se voditelj Mario Petreković. U nastavku je slijedila zabavna večer uz DJ Alena Markeza, spuštanje niz ledeni tobogan, bogatu ugostiteljsku ponudu i, naravno, klizanje.

Tijekom manifestacije očekuje vas pregršt dobre zabave, glazbeni nastupi Gustafa, Matije Cveka, Filipa Rudana, ABBA Real Tribute Benda, Krivog smjera, Mihe i Miše, Gee, Loca, Westsidersa, DJ-a Alena Markeza, eMBeeja, Eve, Marina, glazbeni programi za najmlađe, olimpijade na ledu i vesele klizaonice.

Klizanje je na dan otvorenja bilo besplatno, dok će se ostalim danima sat vremena klizanja (uključuje i najam klizaljki) naplaćivati 15 kuna (1,99 eura). Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 10 do 22 sata (osim blagdanom) ili za vrijeme održavanja škole klizanja. Termin klizanja moguće je rezervirati i putem besplatne mobilne aplikacije Sveta Nedelja na dlanu!

Turistička zajednica grada Svete Nedelje i ove je godine u sklopu Zimskih cajta pripremila prigodni božićni kutak za fotkanje, a vaš zadatak je da ponesete sa sobom fotić ili mobitel kako bi mogli zabilježiti poseban trenutak za vas i vaše najdraže! Fotkaonica je od ponedjeljka do petka otvorena od 8 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 16 do 20 sati.

Sveti Nikola i Matija Cvek

U prostorijama Turističke zajednice Grada Svete Nedelje za djecu od 5 do 10 godina održat će se Božićna maštaonica gdje će se 
uz prigodno čitanje priča, djeca zabaviti uz raznovrsne radionice i igraonice.

Drugog adventskog vikenda, odnosno prošle subote i nedjelje svetonedeljskoj je djeci u posjet stigao i Sveti Nikola koji je najmlađim sugrađanima po mjesnim odborima podijelio poklone.

Od petka je na Zimskim cajtima u planu bogat program. U petak od 19 sati okupljene će programom božićnih hitova “Run Rudolph, Run” zagrijavati DJ Eva. U subotu u 10 održava se Dječja olimpijada, dok će u 20 sati okupljene na Zimskim cajtima rasplesati Matija Cvek & The Funkensteins.