Izbornik
Naslovnica Gradovi Sisak 9654 pregleda
Jasmina Jovev na lokalnim izborima

Zviždačica koja je razotkrila Lovrić Merzel u utrci za gradonačelnicu

Zviždačica Jasmina Jovev
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Nakon istupa Jasmine Jovev u emisiji 'Nedjeljom u 2' moćna županica Marina Lovrić Merzel završila je u pritvoru

Jedan od devet kandidata za gradonačelnika Siska na predstojećim lokalnim izborima, je i Jasmina Jovev, zviždačica nakon čijeg je istupa u emisiji "Nedjeljom u 2" otvorena afera zbog koje je SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel završila u pritvoru i s optužnicom. Ona je kandidat nezavisne liste "Sisak hrabri".

- Naša djeca se iseljavaju iz ovoga grada i sve nas je manje. Svi projekti i sva obećanja padaju u vodu ako naša djeca neće ostati u ovom gradu. I sama imam troje djece i želim da ostanu ovdje, želim da ovdje imaju priliku uspjeti, a to je ono što je najvažnije. Međutim, naš grad se stalno tretira, barem ja to tako doživljavam, kao plijen. Smjena vlasti koja gleda samo kako bi uglavnom sebi bolje učinila, a ja mislim da mora učiniti bolje ovim građanima i to je moj glavni motiv - rekla je Jasmina Jovev.

Kandidati za njene zamjenike su sisački odvjetnik Marko Rafaj i Željka Kovač.

- Ovo je nezavisna lista. Nemamo potporu niti jedne političke stranke i nismo išli na to. Mi želimo podršku građana Siska koji prepoznaju ovaj način razmišljanja i kojima je dosta svega, kojima je dosta ovog smjera kojim ide grad, kojima je dosta podjela. Naravno, trebamo postaviti i nove standarde u transparentnom upravljanju gradom. Korupcija nije posljedica siromašenja društva, ona je uzrok - zaključila je Jovev.