Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
Autoslalomska utrka

Ljubitelji jurilica okupirali Dubravu

Foto: Općina Dubrava
Čast da otvori natjecanje pripala je Antoniju Badrovu, izaslaniku načelnika Tomislava Okroše, uz kojega je bio i predsjednik Općinskog vijeća i Sportske zajednice Darko Rajtar

Krajem studenog u samom centru Dubrave održana je autoslalom utrka Prvenstva Hrvatske, “3. Nagrada Dubrave 1094”, u organizaciji Općine i Auto kluba Delta i Općina Dubrava.

– Ponovno smo u Dubravi. Ni razrovane ceste ni korona ne mogu nam ništa. Ovdje započinjemo novu povijest i vjerujem da ćemo još mnogo godina ovdje graditi ovu priču koju podupire i Općina – kazao je Dražen Mesec iz Auto kluba Delta.

Čast da otvori natjecanje pripala je Antoniju Badrovu, izaslaniku načelnika Tomislava Okroše, uz kojega je bio i predsjednik Općinskog vijeća i Sportske zajednice Darko Rajtar.

– Ovo je velika promocija za našu općinu koja podržava ovakve projekte, što ćemo raditi i dalje – poručio je Rajtar.

”Sjećanje na Mirjanu” pod pokroviteljstvom Općine Dubrava i Hrvatske lige protiv raka Slavne pjesnikinje prisjetili su se uz njezine pjesme Novi poticaji za demografski razvoj U općini Dubrava pomažu mladim obiteljima s 200.000 kuna U organizaciji AK Delta održat će se 3. Winter Rally Show Na reliju u Čazmi u prosincu se očekuje četrdesetak posada