Izbornik
Naslovnica Općine
ČEPIN

Obnovljeno dječje igralište, postavljaju se i novi roštilji

Foto: Općina Čepin
Zidine polako postaju mali raj za izletnike, pogotovo za obitelji s djecom

Svi s nestrpljenjem očekujemo dolazak toplijih dana, buđenje prirode, šetnje u prirodi, obiteljske piknike i aktivnosti na svježem zraku. Možda i najljepša lokacija za druženje u prirodi u našoj okolici je Sportsko-rekreacijski centar Zidine u Čepinu – kažu u Općini Čepin.

OPĆINA ČEPIN Projekt za mlade – novim znanjem do novih ciljeva

Zidine polako postaju mali raj za izletnike, pogotovo za obitelji s djecom. Nedavno je na Zidinama obnovljeno dječje igralište, dodane su nove dječje sprave za igru, a održana je i radna akcija uređenja okoliša. Djelatnici Komunalca Čepin d.o.o. betonirali su postolja za četiri nova roštilja, postavljali betonske koševe za smeće i uređivali okoliš.

Pridružili su im se i općinski načelnik Dražen Tonkovac, direktor Komunalca Čepin Željko Barišić te nekoliko djelatnika općinske uprave koji su volonterski pomagali pri uređenju okoliša.

– Osim ovih radova, u pripremi su i još dva velika roštilja – otkrivaju u Općini.

OSIGURAN NOVAC ZA IZRADU DOKUMENTACIJE Revitalizacija utvrde Kolođvar

Nadalje, ribolovna udruga UŠR RVIBDR Čepin – Ivanovac uređivat će kućicu na Zidinama. Zidine su mještanima Čepina, inače, dobro poznate po dugogodišnjoj tradiciji proslave Praznika rada, koju godinama organizira Općina Čepin i svim posjetiteljima osigurava besplatan grah za ručak.

Jezerom Zidine upravlja ribolovna udruga UŠR RVIBDR Čepin – Ivanovac, koja se na jezeru bavi rekreacijskim ribolovom i okuplja dvadesetak članova.