Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
ČEPIN

Od sjajnog glazbenog programa, vatrenog navijanja za vatrene do vrhunske gastroponude

Foto: Čepin
Nakon nastupa pjevačke skupine KUD-a “I. K. Adamović”, Udruge umirovljenika općine Čepin te KUD-a Leopold na pozornicu je izašao Luka Nižetić s bendom

Božićni sajam u Čepinu, deveti po redu, ponovno je oduševio mještane i njihove goste. Započeo je u 16. prosinca, a program je otvoren nastupom najmlađih, mališana iz čepinskog DV-a “Zvončić”. Potom su svojim programima sajam uveličali učenici OŠ Vladimira Nazora i OŠ Miroslava Krleže, Plesni studio Shine te dječja i odrasla skupina KUD-a “I.K. Adamović” Čepin.

Za odličnu feštu pobrinuo se TS Arteški bunar. Sutradan je prijepodne Kazališna družina Putujuće kazalište odigrala predstavu “Knjiga djeda Mraza”, koja je privukla velik broj mališana. Izlagači i posjetitelji poslijepodne su na trgu na velikom LED ekranu mogli pratiti utakmicu Hrvatska – Maroko. Kako su naši vatreni pobijedili i osvojili broncu, sve više posjetitelja počelo se okupljati i slaviti na trgu. Dakle, kao uvertira u večernji program i koncert Luke Nižetića dogodila se neviđena euforija. Nakon nastupa pjevačke skupine KUD-a “I. K. Adamović”, Udruge umirovljenika općine Čepin te KUD-a Leopold na pozornicu je izašao Luka Nižetić s bendom. Koncert u trajanju od dva i pol sata nikoga nije ostavio ravnodušnim. I Luka je na svom Instagram profilu objavio: “Čepin, razvalili ste sinoć! Hvala vam do neba! Oćemo još!”. Neizostavna je, naravno, bila i eno te gastroponuda lokalnih proizvođača.