Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
Ulaganja u školstvo

Općina Čepin pomaže učenicima: od nastavnih materijala do stipendija

Foto: Čepin
- Nastavlja se projekt “Školski obrok za sve”, kao i asistenata u nastavi, te produženog boravka u Osnovnoj školi Vladimira Nazora – kaže načelnik Dražen Tonkovac

Općinski načelnik Dražen Tonkovac prisustvovao je priredbi dobrodošlice koju su učenici drugih razreda OŠ Miroslav Krleža priredili svojim novim prijateljima – prvašićima za početak nove školske godine. Nakon priredbe, načelnik Tonkovac pozdravio je djecu i roditelje, poželio svima uspješnu novu školsku godinu, naglasio kako je školsko doba najljepše u životu, a roditelje podsjetio da je Općina Čepin tu za njih uvijek.

– I ove, kao i prethodnih godina, Općina je osigurala sredstva za osnovnoškolce. Riječ je o dodatnim nastavnim materijalima kao što su bilježnice, radne bilježnice, likovne mape, kutije s radnim materijalima, za sve učenike osnovnih škola, uključujući obvezne i izborne predmete. Nastavlja se projekt “Školski obrok za sve”, kao i asistenata u nastavi, te produženog boravka u Osnovnoj školi Vladimira Nazora – naveo je načelnik Tonkovac.

Za srednjoškolce su pak sufinancirane mjesečne karte i osigurana sredstva za učeničke stipendije.

– Osim toga, Općina je financirala postavljanje novih klima-uređaja u OŠ Miroslav Krleža, za učionice koje ranije nisu imale klimu – dodao je načelnik. - Svim učenicima osnovnih i srednjih škola želimo puno dobrih ocjena – zaključio je Tonkovac.